Korfreclame

De nieuwe kunststof korf biedt vele mogelijkheden waar een korfbalvereniging van kan profiteren. Mede door de mogelijkheid van reclame op de kunststof korf kan een korfbalvereniging een completer sponsorpakket aanbieden waar het belang van de vereniging (fondsenwerving) hand in hand gaat met het belang van de sponsor (naamsbekendheid).

Door de komst van de kunststof korf én de speciale werkwijze van korfbalsticker.nl heeft u er nu dus een mogelijkheid bij: korfreclame!

• volledig volgens de regelgeving van zowel de I.K.F. als het K.N.K.V.
  • één jaar gegarandeerde plakgarantie van de sticker
  • simpel, snel en doeltreffend: korfbalsticker.nl, reclame die scoort!

Vraag direct een offerte aan via

With a list of at least 17,000 dropouts to target for recovery https://order-essay-online.net this school year, leaders in los angeles unified said they must use a variety of strategies to find the youths who have already left school

Direct naar de prijslijst »
Neem contact op »