Voorwaarden

Bestelprocedure
Op de website kunt u onze reeds geleverde korfreclame projecten bekijken en een keuze maken. Via een e-mail naar riko@nigon.nl of een reactie via het contactformulier op onze site kunt u een aanvraag doen, de prijzen staan vast. Alleen indien u meerdere korven met dezelfde reclame wilt aanschaffen, kunnen we een korting aanbieden. Indien u een logo heeft die op de korven moet komen te staan, dan graag een .eps file met snijlijnen toevoegen.

Vergeet niet om naast de verenigingsinformatie ook uw persoonlijke gegevens op het formulier in te vullen. De offerte ontvangt u vervolgens via de mail en na goedkeuring van de offerte ontvangt u van ons een factuur. Na betaling van de factuur levert korfbalsticker.nl de bestelde korven met de door u gewenste korfreclame.

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
(verzendkosten zijn 19 euro per twee korven)

Verzendkosten
De verzendkosten bedragen 19 euro per twee korven. Om deze kosten te besparen kunt u (na overleg) de korven in Heerenveen op komen halen.

Afbeeldingen
De op internet getoonde afbeeldingen op onze website dienen uitsluitend om u het zoeken te vergemakkelijken en u duidelijk te maken wat u kunt verwachten. De afbeeldingen zijn echter niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Levertijden
Voor de levering van de kunststof korven zijn wij afhankelijk van derden. Onze professionele partner heeft normaal gesproken een ruime voorraad korfbalmanden beschikbaar. Wanneer het door vertraging niet mogelijk is een bestelling binnen een redelijke termijn te leveren, nemen wij contact met u op voor een andere oplossing. Normaalgesproken kunt u rekenen op een levertijd van 10 werkdagen na goedkeuring van de offerte.

Retourneren
Indien de korven na aflevering niet aan uw verwachtingen blijken te voldoen, dan dient u dit binnen 24 uur aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u doen via een e-mail of via het contactformulier op onze website. Indien u op tijd melding maakt van de gebreken en deze in onderling overleg gegrond blijken te zijn, kunt u de goederen binnen twee weken retourneren. U krijgt dan uw geld terug. De kosten voor het terugsturen van een zending zijn voor uw eigen rekening.

Garantie op de korven
Op de kunststof korven gelden de door de leverancier bepaalde garantievoorwaarden.

Garantie op de reclamesticker (plakgarantie)
Op de door korfbalsticker.nl geplaatste reclamesticker geldt een plakgarantie van 12 maanden na levering. De korven dienen echter wel met zorg te worden behandeld en in beperkte mate te worden gebruikt (wedstrijddagen en trainingen). Korfbalsticker.nl is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de sticker die veroorzaakt worden door ondeugdelijk gebruik, weersinvloeden of behandeling van de sticker door derden. De uitgebreide voorwaarden zijn op aanvraag beschikbaar. Uiteraard gaan alle garantievragen in overleg en kunt u met al uw vragen omtrent garantie bij ons terecht via een e-mail of het contactformulier.

Privacy
Alle gegevens die u invult worden uitsluitend gebruikt door korfbalsticker.nl. De gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden.

Contact
Al uw vragen kunt u stellen via e-mail riko@nigon.nl 

Direct naar de prijslijst »